Afhaal- en verzendservice

Afhaalpunt

Alle bestellingen kunnen gratis afgehaald worden in ons afhaalpunt.
Zodra uw bestelling klaarstaat, nemen wij telefonisch contact met u op.

 • Maandag gesloten
 • Dinsdag 09.00 u tot 17.30 u
 • Woensdag 09.00 u tot 17.30 u
 • Donderdag 09.00 u tot 17.30 u
 • Vrijdag 09.00 u tot 17.30 u
 • Zaterdag 09.00 u tot 15.00 u
 • Zondag gesloten
Bij afhaling nieuw toestel kunt u uw oude toestel gratis achterlaten.

Afhaaladres Electro GP – Piot
Nieuwlandstraat 6
9120 Melsele
Tel: 03/2531187
Tel: 03/3860132
Fax: 03/2540541
E-mail: magazijn@piot.be
Vlakbij afrit 16 van de E17 Antwerpen - Gent

Standaard verzendservice

In algemene regel worden uw bestellingen bij u afgeleverd tot aan de drempel op de begane grond (of in overleg op een andere door u gewenste, goed bereikbare plaats). Bij een standaardlevering worden de toestellen niet geïnstalleerd en wordt uw oud toestel terug meegenomen.

Wij verzoeken u de toegang van en de doorgang tot uw woning of appartement vrij te maken van obstakels, om zo beschadigingen aan uw nieuwe apparaat of uw eigendommen te voorkomen. Mocht er, ondanks de uiterste zorgvuldigheid die onze bezorgmedewerkers betrachten, tijdens de aflevering toch schade aan uw eigendommen worden veroorzaakt, dan dienen zij hiervan een aantekening te maken op de factuur en direct een schaderapport op te stellen. Dit rapport wordt door u en de bezorgmedewerker ondertekend. Wij verzoeken u dit tevens schriftelijk aan ons kenbaar te maken.

Verzendkosten

De verzendkosten worden in regel steeds aangerekend op basis van een standaard verzending. De basistarieven vindt u hieronder. De transportrisico’s zijn steeds ten laste van Electro GP - Piot. 

Kosten incl. BTW

Standaard verzending : € 35,- 
Voor betalingen bij levering ( enkel in Belgie mogelijk ) worden er rembourskosten aangerekend: € 10,- 
Voor afleveringen buiten België of Nederland, gelieve ons te contacteren voor opgave van de kosten.

Verzendrisico's

Bij levering aan huis door Electro GP - Piot of door een externe transporteur in opdracht van Electro GP - Piot zijn de transportrisico’s ten laste van Electro GP - Piot. 

Extra Service voor Huishoudtoestellen

De extra service moet besteld worden per nieuw toestel waarvoor u deze service wenst en wordt bij de kosten van de standaardlevering (=transportkost) bijgeteld. Electro GP - Piot biedt volgende extra service mogelijkheden. 

Afvoeren oud toestel

Bij afhaling van uw nieuw toestel mag u een gelijkaardig oud toestel steeds gratis achterlaten op het afhaaladres. Bij levering aan huis kunt u een oud toestel retour mee geven ( met uitzondering van levering door een externe transporteur , hier kunt u geen oude toestellen retour meegeven). Het toestel dient afgekoppeld te zijn en klaar voor retour. 

Volledige installatie

Deze service omvat:
 • Loskoppelen oud toestel, uitbouwen van het oude inbouwtoestel
 • Uitpakken nieuw toestel
 • Plaatsen of inbouwen en aansluiten nieuw toestel op de reeds aanwezige water- en elektriciteitsleidingen.
 • Afvoeren oud toestel en verpakking nieuw toestel.
Deze service kunt u aanvragen in de rubriek “opmerkingen“en kan besteld worden voor elk nieuw toestel dat u wil laten installeren.

Voor volledige installatie binnen België rekent Electro GP - Piot de volgende kosten - exclusief voormelde standaard transportkosten per zending - in rekening: 60€ / uur met een minimum van ½ uur en daarna per 15minuten per instalateur dat er nodig is en dient afgerekend te worden met de instalateur(s) ter plaatse